admin | Дата: Воскресенье, 12.06.2011, 11:46 | Сообщение # 1 |
 Генералиссимус
Статус: Offline
|
Вітаю всіх відвідувачів сайту www.makeyourserver.at.ua і тих що читають дану статтю. У цій статті я хотів би пояснити, як бути з динамічним ip, або як говорять непостійним, або як зробити буквенну ІР адресу. І так діємо, все по порядку і виконуємо все по інструкції. Починаємо, спочатку нам потрібно реєструватися на сайті www.no-ip.com ми опинимося на Головній сторіниці, тиснемо Create Account
Ми бачимо наступне, заповнюємо .
Нажимаємо I Accept, Create my Account.
Далі нас перемістить на наступну сторінку і там нам потрібно вибрати свою операційну систему, вибрали.
Далі качаємо програму. Скачали !
Запускаємо, у нас з'являється вікно туди пишемо свій ел. ящик, який ми писали при реєстрації і пароль.
Якщо ви прописали все правильно, то у нас відкриється ось таке вікно.
Тепер зайдіть в свій ел.ящик і ви побачите що вам прийшов лист обов'язково підтвердіть реєстрацію на сайті. Тепер знову йдемо на сайт http://no-ip.com, заходимо під своїм логіном і паролем, тобто знову пишемо свій ел. ящик і пароль при реєстрації. Ми потрапляємо в свій Особистий кабінет. Тепер тиснемо Hosts/Redirects.
Далі нажимаєм Add a Host.
У вікні Hostname: пишемо ім'я бажаного Host, я напишу zaxid, далі в наступному вікні вибираємо продовження Host(a), наприклад no-ip.org, тиснемо Create host
І так мій Host виглядатиме от так zaxid.no-ip.org, тепер перезапускаємо ту програму, яку встановили раніше і ми бачимо що наш Host з'явився, якщо у вас не стоїть галочка у вікні поставте її
Ну а зараз запускаємо сервер, і наш connect виглядатиме от так: connect zaxid.no-ip.org:27015, порт стоятиме той, який ви поставите при запуску сервера. Ура, ви молодець, тепер якщо вас запитають ip вашого сервера то говоріть їм: ось тримай zaxid.no-ip.org:27015, ну це в моєму випадку. Або наприклад викладете його на своєму сайті щоб народ конектився до вас. Цю програму завжди потрібно запускати перед запуском сервера.
Вітаю вас на wWw.makeyourserver.at.ua! Тут ви можете найти все для вашого cs 1.6 сервера! Качайте файли, Залишайте коментарі, Додавайте свої файли!
|
|
| |